Heerlijke koffie voor in de horeca

Uitgebreid assortiment aan koffies voor de horeca

“De koffie is hier fantastisch”

Dit is natuurlijk wat u wilt, dat klanten uw koffie de hemel in prijzen en speciaal terugkomen voor dat overheerlijke kopje. Een goede kop koffie begint bij de juiste melange. Bij Private Label Coffee zijn we daarom in verschillende landen op zoek gegaan naar de beste koffiebessen. Koffiemachine horeca

Onze koffie komt uit

We zijn zeer tevreden met de blends van Private Label Coffee. Ze hebben ook top service!

Annika Berends

Delicatessenshop, Il Mondo

Heel tevreden met Private Label Coffee. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed

Jennifer

Ja absoluut. Goede service en snelle levering. Goede en constante kwaliteit.

Joris Derhaize

Zin in Lekkere koffie? Vul het offerteformulier in

We komen graag met u in contact, zodat we samen naar uw koffiewensen kunnen kijken. Bij Private Label Coffee bestelt u namelijk naast koffie eenvoudig koffiemachines en koffiemolens. Met onze hulp kunt u zelfs in 3 stappen uw eigen koffiemerk lanceren! Vul daarom onderstaand offerteformulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Kies voor Private Label Coffee en profiteer van:

  • Uw eigen koffiemerk
  • Ambachtelijke koffie die duurzaam is geteeld
  • Altijd vers gebrande koffie uit eigen koffiebranderij
  • Hoge kortingen bij grotere afnames

Snelle levering

Privatelaelcoffee is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat daarmee te maken heeft. 

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Een persoonlijke service en altijd verse koffie

Met onze persoonlijke service en expertise hebben we al veel klanten geholpen hun koffie-aanbod naar een hoger niveau te tillen. Onze kracht zit hem in het uitzoeken van de beste bessen, die we vervolgens elke week vers branden in onze eigen koffiebranderij. Onze brandmeesters bekijken per soort hoe we een zo vol en rijk mogelijk smaakprofiel kunnen realiseren. Dit vergt precisie en expertise. Het geeft ons veel voldoening wetende dat we mensen een unieke smaakbeleving kunnen bieden.

Elk land heeft een eigen beleving

We kopen de koffiebessen in uit verschillende landen en hebben daarom een breed palet aan smaken in het assortiment. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor onze Louventz Ethiopië Lekempti, kiest u voor een 100% Arabica boon afkomstig uit Ethiopië. Om de smaak het beste naar voren te brengen, wordt deze single origins medium geroosterd. De koffie krijgt hierdoor een zeer rijke en sterke smaak. Merkt u dat uw gasten ook een zoetere variant wensen? Serveer ze dan onze Louventz Dolce. Een sublieme melange met hinten van hazelnoten en karamel. Neem een kijkje in ons assortiment en ontdek per koffie wat hem zo speciaal maakt.

Duurzame koffieteelt

Het is voor ons belangrijk dat de koffie op een eerlijke manier wordt geteeld. Ons criterium rijkt verder dan alleen de boeren: ook de natuur is erg belangrijk. We hebben ons aangesloten bij UTZ en the Rainforest Alliance. Hiermee garanderen we een verbetering van de landbouwmethoden en arbeidsomstandigheden voor onze boeren en investeren we in natuurbehoud, biodiversiteit en duurzame koffieteelt.

UTZ Certified

Rainforest Alliance

Stel uw eigen koffie samen

Stel samen met een van onze experts uw eigen koffie samen of bestel eenvoudig onze nauwkeurig samengestelde melanges. Bent u op zoek naar een karakteristieke smaak uit een bepaalde regio? Kies dan voor een van onze single origins. 

SINGLE ORIGINS

Single origin koffiebonen komen uit een bepaalde regio en hebben hun eigen specifieke kenmerken.

BEKIJK ONZE KOFFIESOORTEN!

SINGLE ORIGINS

Single origin koffiebonen komen uit een bepaalde regio en hebben hun eigen specifieke kenmerken.
ONTDEK ONZE SINGLE ORIGINS

MELANGES

Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen.

BEKIJK ONZE KOFFIESOORTEN!

MELANGES

Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen.
Ontdek onze Melanges
Scroll naar top