DE LEKKERSTE KOFFIE OP HET WERK

Uitgebreid assortiment aan koffies voor op kantoor.

Koffiebonen kantoor

Private Label Coffee is uw leverancier voor koffie op kantoor. Tevreden klanten, collega’s of medewerkers die dankzij een heerlijke kop koffie de dag kunnen bestormen, dat is onze passie. Onze koffiebonen worden duurzaam geteeld en komen uit landen van over de hele wereld. De meest uiteenlopende soorten bessen uit verschillende landen zorgen ervoor dat geen melange het zelfde smaakt. Bij Private Label Coffee zijn we trots op ons eigen koffiemerk: Louventz. Het uitgebreide Louventz assortiment stelt u in staat om koffiebonen uit verschillende landen te proberen, zodat u erachter komt wat voor u nou echt het allerlekkerste kopje koffie is. Neem een kijkje in het assortiment en ontdek de mogelijkheden! Koffiemachine kantoor

We zijn zeer tevreden met de blends van Private Label Coffee. Ze hebben ook top service!

Annika Berends

Delicatessenshop, Il Mondo

Heel tevreden met Private Label Coffee. Prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed
Jennifer

Ja absoluut. Goede service en snelle levering. Goede en constante kwaliteit.

Joris Derhaize

Koffiebonen zakelijk

Onze koffie-experts komen graag met u in contact om u te adviseren over de lekkerste koffiemelanges en onze verschillende koffiemachines. Vul daarom het onderstaande offerteformulier in, we nemen vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken. Bij Private Label Coffee profiteert u van unieke voordelen:

  • Stel zelf uw koffiemelange samen
  • Geniet van de hoogste kwaliteit koffiebonen
  • Louventz koffie wordt elke week vers gebrand: altijd verse koffie!
  • Profiteer van hoge kortingen bij grotere afnames
  • Gratis en snel bij u op kantoor geleverd

Privatelaelcoffee is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat daarmee te maken heeft. Beantwoord onderstaande vragen en ontvang binnen 4 uur een offerte op maat in uw mailbox. Geheel vrijblijvend.

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Verschillende smaken koffiebonen voor op kantoor

Private Label Coffee selecteert alleen koffiebonen uit landen en streken die bekend staan om hun karakteristieke smaakprofiel. We gebruiken daarom alleen de beste koffiebessen uit de volgende landen: Guatemala, Costa Rica, Colombia, Peru, Brazilië, Ethiopië en India. Wilt u het unieke smaakprofiel van een bepaalde regio proeven? Ga dan voor een van onze single origin koffies. Single origin koffiebonen komen uit een bepaalde regio en worden niet gemixt. Ga bijvoorbeeld voor de Louventz Ethiopië Lekempti. Deze 100% Arabica boon is afkomstig uit Ethiopië en wordt medium geroast, hierdoor krijgt deze koffie een zeer rijke en sterke smaak. U kunt ook kiezen voor een van onze vele melanges. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten. Door ze te mengen, voegen we de beste eigenschappen van verschillende koffiebonen samen. Wilt u een nog sterkere koffie dan de Louventz Ethiopië Lekempti? Dan raden we onze Louventz Intenso melange aan. Deze koffie bestaat uit zowel Arabica-Yellow bourbon als Robusta koffiebonen afkomstig uit Ethiopië, India en Peru.

De juiste koffiemachine voor het lekkerste kopje koffie

Om de koffiebonen echt tot hun recht te laten komen is het van belang een professionele koffiemachine te gebruiken. Private Label Coffee is de totaalleverancier van verse koffie, professionele koffiemachines en alles wat nodig is om de lekkerste koffievarianten te zetten. We leveren hoogwaardige koffiezetapparaten zowel aan bedrijven als horecaondernemingen. Met onze pistonmachines zorgt de barista elke keer weer voor een nieuw kunstwerk. Met onze espressomachines zet u zelf het lekkerste kopje koffie om de dag te trotseren. U kunt onze machines huren, kopen of zelfs in bruikleen nemen. Als u last heeft van een storing, dan komen onze servicemonteurs direct om het probleem op te lossen.

Maak indruk met uw eigen koffiemerk op kantoor

Wilt u echt indruk maken op uw klanten, leveranciers en medewerkers? Start dan samen met Private Label Coffee uw eigen koffiemerk in slechts 3 stappen. U bedenkt de naam, het ontwerp en kiest de koffiemelange, wij leveren u de koffie in uw eigen verpakking. Onze designers en koffie-experts staan u bij gedurende het hele proces.

Altijd versie koffie op kantoor dankzij onze eigen brandmeesters

We maken gebruik van met zorg geteelde koffiebonen die we elke week zelf branden op ambachtelijke wijze. In onze eigen koffiebranderij zorgen onze koffiemeesters ervoor dat elke koffieboon een smaakexplosie weet te creëren. Na het branden van de koffie verpakken we de bonen direct in een vacuümverpakking. Zo blijven de unieke smaak en aroma’s behouden. U ontvangt alleen de beste koffiebonen op kantoor.

Duurzame koffieteelt

Private Label Coffee maakt zich hard voor eerlijke en duurzame teelt. We geven om zowel de natuur als de boer.

UTZ Certified

Rainforest Alliance

Vraag uw gratis proefpakket aan: test onze koffie op het werk

We begrijpen dat het lastig is om een juiste koffie te kiezen zonder hem eerst geproefd te hebben. Vraag daarom een gratis proefpakket aan en ontdek de vele mogelijkheden van de Louventz koffiebonen voor op kantoor. Ga voor een van onze unieke single origin koffiebonen of laat u verrassen door onze heerlijke melanges.

SINGLE ORIGINS

Single origin koffiebonen komen uit een bepaalde regio en hebben hun eigen specifieke kenmerken.

BEKIJK ONZE KOFFIESOORTEN!

SINGLE ORIGINS

Single origin koffiebonen komen uit een bepaalde regio en hebben hun eigen specifieke kenmerken.
ONTDEK ONZE SINGLE ORIGINS

MELANGES

Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen.

BEKIJK ONZE KOFFIESOORTEN!

MELANGES

Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen.
Ontdek onze Melanges
Scroll naar top