Vers gebrande koffie


rechtstreeks geleverd uit eigen branderij!

Koffiebonen kopen - Louventz Coffee

Private Label Coffee voorziet veel particulieren, maar ook horeca en kantoren, van vers gebrande koffiebonen uit verschillende landen. De ambachtelijke koffiebonen zijn uitgekozen om de beste melanges samen te stellen. Al onze koffiebonen worden op een duurzame wijze vergaard. Stel uw eigen koffiemerk samen met een van onze experts of kies voor ons eigen merk: Louventz.

Espresso, koffie, cappuccino, café au lait, café latte, of een heerlijke latte macchiato? Maak de lekkerste koffievarianten eenvoudig zelf thuis met de verse koffiebonen van Louventz. Het aanbod aan koffiesmaken kent geen grenzen.

Kortom: Koffie voor elke koffiedrinker. 

Toont alle 10 resultaten

Koffiebonen voor in de horeca of op kantoor

Wilt u uw onze ambachtelijke, vers gebrande koffiebonen serveren in uw horecazaak of op het werk? Onze koffie-experts komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Profiteer van onze korting bij grotere aantallen: we bieden u een stapelvoordeel aan tot wel 20%! Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Stel uw eigen koffieblend samen
  • Krijg korting bij grote afnames
  • Ontvang de beste kwaliteit koffiebonen
  • Serveer vers gebrande koffie
  • Gratis bezorging en snelle levering

Wij garanderen dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Ons assortiment horeca koffiebonen

In de horeca wilt u niets liever dan de klant tevredenstellen. Koffie is een van de meest genuttigde dranken en is dus zeer belangrijk voor het imago van uw onderneming. De koffiebonen van Louventz zorgen allen voor een unieke smaakbeleving. Samen met een van onze koffie-experts kiest u de bonen die het beste bij uw horecagelegenheid passen. U ziet in ons assortiment verschillende sterktes. Hebben uw klanten behoefte aan een mildere koffie, kies dan bijvoorbeeld onze bonen uit Costa Rica: Louventz Costa Rica Tarazzu. Wilt u uw klanten verrassen met een sterke, intense koffie? Kies dan onze Louventz Forte.

Zelf koffie samenstellen

Bij Private Label Coffee heeft u de optie om uw eigen koffiemerk samen te stellen en de verpakking te laten bedrukken. Met een van onze experts stelt u de perfecte mix samen, zodat u het lekkerste kopje koffie kunt serveren. Of kies uit ons ruime assortiment aan koffiebonen van ons eigen merk Louventz. Voor de melanges en single origins van Louventz worden alleen de beste Arabica en Robusta bonen gebruikt, afkomstig van verschillende koffieplantages over de hele wereld. Laat uw klanten speciaal terugkomen voor uw ambachtelijke huiskoffie.

Eigen koffiemerk in de horeca

Met een eigen koffiemerk in de horeca bent u in staat om u te onderscheiden van concurrenten. Met een eigen logo, eigen koffiebonen en een eigen verhaal weet de klant waar hij het lekkerste kopje koffie kan halen.

Verse koffiebonen bestellen

Al onze koffiebonen zijn vers om zodoende de allerlekkerste koffie te kunnen zetten. Onze koffies komen uit verschillende regio’s van over de hele wereld. Dit zult u ook merken in de smaakbeleving, omdat elke regio zo zijn eigen eigenschappen heeft. Momenteel importeren we uit de volgende landen:

De koffiebranderij van Privatelabelcoffee.nl

Nadat we de koffiebonen hebben ontvangen van de koffieplantages uit diverse landen, gaat onze brandmeester aan de slag om de bonen perfect te roasten. In onze eigen koffiebranderij worden de verse koffiebonen op een unieke wijze gebrand: van light, medium tot dark roast. Om de koffiebonen volledig tot hun recht te laten komen, hanteren we een slow-roast methode waarbij de koffiebonen op een lage temperatuur gedurende een langere periode branden. Dit komt de kwaliteit van de koffie ten goede en zorgt voor een ongeëvenaarde smaak. Omdat wij zelf de koffie branden, en dus niet via een tussenpersoon, kunnen we de koffiebonen snel, flexibel en altijd vers leveren!

Duurzame koffiebonen

Private Label Coffee geeft om het welzijn van zowel de koffieboeren als de natuur. Vandaar dat wij aangesloten zijn bij de Rainforest Alliance en het UTZ. Hiermee garanderen we dat we alleen koffiebonen inkopen die op een eerlijke en duurzame manier zijn verkregen.

Vraag een gratis proefpakket aan

Bent u benieuwd naar de koffie van Louventz? Vul dan uw gegevens in en vraag een gratis proefpakket aan. Laat onze koffiebonen u overtuigen van de kwaliteit van Private Label Coffee.

Scroll naar top